LCD Soundsystem renunta la muzica, din nou

14 Ianuarie 2010 Create It BeatFactor

James Murphy a declarat pentru nme.com ca discul LCD Soundsystem din 2010 va fi ultimul al acestui proiect, la fel si gig-urile programate deja.

Intr-un interviu acordat pentru NME, NewYorkezul a recunoscut ca urmatorul disc LCD Soundsystem, cat si turneul (neprogramat inca) de promovare al acestuia "probabil ca vor fi ultimele".

Pana una alta, nu este prima data cand anunta o astfel de decizie: "Stiu ca am mai spus asta si ultima data si nu s-a intamplat, dar nu-mi place sa ma repet", a spus acesta.

Vorbind despre ceea ce va urma, Murphy a preferat sa nu dezvaluie prea multe: "Nu-mi place sa anunt lucrurile asa pentru ca realizez ca oamenii le vad ca pe proclamatii de vreun fel, ceea ce e foarte departe de adevar. Cand lucrez la un album face sens sa spun despre el ca este ultimul pe care il voi face pentru ca il fac bun", a mai spus artistul.

In acelasi timp, Murphy a confirmat ca lucrul la acest material merge confom planunlui, spunand ca acesta este, cu siguranta, mult mai bun ca precedentele, si promite "o paleta mai larga de sounduri".

Discul urmeaza sa apara in luna aprilie, dar pana in acest moment nu se stiu mai multe informatii.


Popup detector