Komatic mixeaza la Ghioroc in Arad

28 Iunie 2010 Beat Factor BeatFactor

Komatic mixeaza la Ghioroc in Arad
TAGS:
komatic  ghioroc  festival 

DJ-ul si producatorul britanic de drum & bass, Komatic, va mixa in cadrul evenimentului Open Festival Arad, ce va avea loc in perioada 30-31 iulie, la lacul Ghioroc, pe plaja cabanei Las Vegas.


Locatia este situata la 17 km de Arad pe DN7 in directia Deva - Sibiu. Poze cu locatia si harta gasiti in cele ce urmeaza. Alte informatii sunt pe Forumul BeatFactor.


Primul headliner este Komatic, despre care puteti afla mai multe mai jos:


Komatic, producator din Bedford, originar din Nord-Estul Angliei. A fost din totdeauna atras de muzica electronica, prima data facand cunostinta cu acest gen dupa ce a ascultat primele albume de la The Prodigy,"Experience" si "Music for the Jilted Generation", urmand Massive Attack si un pic mai tarziu Chicane. Komatic a descoperit Drum and Bass-ul ascultand casete prin anii 1992-1993 de aici dorinta de a deveni DJ. "Imi amintesc cum mergeam mai demult la rave-uri precum Evolution si World Dance la Sanctuary doar concentrandu-ma, uitandu-ma la mainile DJ-ilor si incercam sa-mi dau seama ce faceau. Eram fascinat".

Treptat si-a cumparat primul mixer; "Nu imi permiteam 2 platane,asa ca am inceput sa invat sa folosesc un platan hi-fi normal fara pitch control, si un CD player.Obisnuiam sa exersez tinand disc-ul cu degetele in ritm cu piesele de pe CD. A fost un setup greoi, dar m-a invatat sa mixez destul de repede! Cand am primit platane cu pitch control,dintr-o data totul a fost asa cum trebuia".




A fost rezident la Raindance, castigand competitia "breaking new talent" la Helter Skelter,si National Student DJ la Ministry of Sound. Dupa achizitionarea primului computer, nu s-a mai oprit productia muzicala. In ultimii ani, lucrurile au inceput sa progreseze. A ajuns pe playlist-urile de la BBC 1Xtra cu "Ring The Alarm", primul sau release. A continuat sa fie apreciat de DJ-ii Chrissy Chris si Baileyla Radio BBC 1Xtra, ambii incluzand in mixurile lor piese precum "Vicious","Night Drive", "Solution" si "Human Kinetic". De asemenea au urmat aprecieri din partea lui Nerm si DCode - Radio 1, pentru "Black and Gold remix" devenind un nume permanent in emisiuni. Piesa "Vicious" a fost semnata la Spearhead, "Lucid" si "Night Fell" la Phunkfiction, "Jazz Club" si "Remain Free" la Frequency Factory si "Simple Complexities" la Ennex Records. Odata cu succesul a venit si emisiunea saptamanala pe Bassdrive Radio.




Impreuna cu Technique's "Technicolour", se completeaza ca si producatori; LTJ Bukem, Annie Mac, Grooverider si High Contrast sunt doar dintre putinii care au in geanta de discuri piese ale lui KOMATIC.





Popup detector