Kevin Saunderson, techno din suburbiile din Detroit

09 Noiembrie 2007 Beat Factor BeatFactor

Kevin Saunderson a mixat recent compilatia Detroit Connection. In ciuda faptului ca exista foarte putin din sound-ul Detroit techno, el povesteste intr-un interviu pentru Skrufff ca inca promoveaza tema Detroit in muzica.

Detroit Connection este ultimul mix CD de-al lui Kevin Saunderson dupa doi ani. Cu atatea podcast-uri si DJ mixuri promotionale oferite gratis pe internet, este lesne de inteles ca piata compilatiilor legale a avut si inca are foarte mult de pierdut.

In acelasi interviu, Kevin, DJ in varsta de 43 de ani, vorbeste despre tanara generatie de pustani. "Motivul pentru care nu am avut de-a face cu hip-hop-ul a fost din cauza mesajelor negative. Mi-au placut groove-urile mereu, insa nu am vrut sa cant despre pistoale si chestii de genul acesta. Asta nu ajuta tanara generatie de copii", este de parere Kevin Saunderson.

Mai mult, "tanara generatie din America este complet pierduta, nu au aproape nicio valoare, si asta ma ingrijoreaza. Comunitatea urbana este pierduta si este nevoie de o schimbare, desi cred ca este cam tarziu. Pustanii vor sa dea lovitura deodata, fara sa munceasca absolut deloc."

Kevin Saunderson va mixa in clubul Session din Bucuresti vinerea viitoare, 16 noiembrie. In deschidere va mixa Sebo. Discuta evenimentul pe forum, aici.


Popup detector