Kelly Rowland si Lil Kim concerteaza la Mamaia

30 Iulie 2009 Saint BeatFactor

Vara aceasta clubul Bamboo din Mamaia s-a pregatit cu o armata de artisti internationali care sa vina in intampinarea petrecaretilor. Kelly Rowland concerteaza la malul marii pe 7 august, iar o saptamana mai tarziu ajunge la Mamaia si Lil` Kim, se arata pe siteul clubului.

Maine seara, in Bamboo Mamaia va rasuna muzica reggae, adusa tocmai din Jamaica de Shaggy.

Kelly Rowland s-a facut remarcata in grupul Destiny’s Child, in care a cantat alaturi de Beyonce si Michelle Williams. Dupa destramarea trupei, Kelly a continuat sa cante singura, insa inceputul a fost mai putin reusit. Multi au criticat-o, afirmand ca incearca sa o copieze pe Beyonce.

Single-ul `Work`, de pe cel mai recent album, `Ms Kelly`, colaborarea cu Tizziano Ferro `Beathe Gentle` si, recent, featuringul cu David Guetta, `When Love Takes Over`, au readus-o in atentia publicului.

Kimberly Denise Jones, aka Lil` Kim, este o cantareata hip-hop americana, laureata Grammy si totodata prima rapper-ita care a ajuns pe locul 1 in Topul Billboartd Hot 100.

La inceputul anului, cantareata ar fi trebuit sa sustina un cocnert in Bamboo Bucuresti, dar l-a amanat din cauza repetitiilor pentru reality show-ul `Dancing With The Stars`.

David Guetta ft. Kelly Rowland - When Love Takes Over



BestMusic


Popup detector