Kele Okereke isi lanseaza albumul The Boxer

09 Aprilie 2010 Create It BeatFactor

Kele Okereke, fostul membru Bloc Party, a facut publice detaliile noului sau club, care se va intitula The Boxer, cat si o data de lansare: 25 iunie 2010.

Kele Okereke a anuntat ca anul acesta vrea sa porneasca o cariera solo, si mai ales ca discurile sale vor fi de dans. Astfel, pentru pentru acest disc The Boxer, Kele a lucrat cu master-mind-ul francez Philippe Zdar, de la Cassius si Hudson Mohawke.

"Am fost doar eu si un inginer de sunet. Mi-am plugged in synth-urile despre care habar nu aveam cum cuntioneaza. Apoi am inceput sa programez drum beat-urile, ceea ce nu facusem niciodata. A fost o intoarcere completa la radacici, a fost entuziasmant si terifiant. In majoritatea cazurilor stateam jos, faceam un drum beat din nimic si apoi faceam aranjamentul in baza tobelor. A fost la fel de incitant ca atunci cand am pus prima daca chitara in mana", spune Kele Okereke.

Miscarea catre zona de club nu este o noutate pentru artist. Acesta a mai colaborat cu nume precum The Chemical Brothers sau Tiesto, iar Bloc Party au fost remixat de nume precum SebastiAn, Diplo, Boys Noize, MSTRKRFT si Armand Van Helden.

The Boxer tracklisting:

Walk Tall

On The Lam

Tenderoni

The Other Side

Everything You Wanted

New Rules

Unholy Thoughts

Rise

All The Things I Could Never Say

Yesterday’s Gone


Popup detector