Kasper Bjorke mixeaza in Romania

18 Noiembrie 2010 Beat Factor BeatFactor

Kasper Bjorke, cunoscutul DJ si producator danez, va mixa in premiera in Romania, in noaptea de Revelion, in cadrului unui eveniment special care va fi anuntat in curand.


Dupa mai bine de o decada in care a lucrat ca producator si DJ, Kasper Bjorke a lansat muzica la case de discuri precum Hfn Music, Plant Music, Fine, Thugfucker, We Love This si V2 Records – si mult mai multe labeluri care urmeaza sa-l includa pe Bjorke in portofoliu.


Kasper Bjorke a primit, de-a lungul timpului, numeroase premii in cadrul Danish Music Award, atat pentru proiectul sau solo, cat si pentru proiectele externe. Daca sub propriul nume Kasper Bjroke produce un sound analog disco, pentru alter ego-ul sau Kasper Bjorke and The Friendly Ghosts abordeaza un stil focusat pe minimal techno si house.


Ca si remixer, acesta se poata lauda cu titluri remixate pentru artisti precum Trentemoller, WhoMadeWho (Gomma), Visti & Meyland (Eskimo), The Ting Things si multi altii. Primul sau album, “In Gumno”, lansat la casa de discuri din NYC, Plant Music, in toamna anului 2007, contine o calatorie melancolica si cinematica, fara sa-si piarda amprenta de club.


Cel de-al doilea single, “Doesn’t Matter”, a fost remixat atat de prietenul sau danez Trentemøller, cat si de The Juan Maclean, de la DFA. Feedback-ul pentru acest disc a fost mai mult decat pozitiv si a primit atentie din partea unor reviste precum BPM (US), Lodown (GER) si VICE (UK).


Cel de-al doilea album, “Standing on Top of Utopia” a fost lansat in februarie 2010 si adevenit imediat preferatul presei internationale. Primele doua single-uri, “Young Again” si “Alcatraz”, s-au bucurat de popularitate atat in zona pop, de radio, cat si in cluburile din intreaga lume. Remixurile acestora au ajuns pana pe locul 1 in topul Beatport la categoria Deep House, unde au si stationat timp de trei saptamani. Printre alti remixeri se numara si Serge Santiago, WhoMadeWho, Prins Thomas, Nicolas Jaar, Lopazz & Zarook, Kenton Slash, Demon, Zombie Disco Squad si Muzzle Flash.


Kasper Bjoke nu este genul de artist care sa stea inchis in studio, acesta calatoreste in intreaga lume pentru a-si canta muzica si ajunge sa mixeze in cele mai importante cluburi, cat si la festivaluri renumite.


In Romania, va fi prezent in premiera pe 31 decembrie 2010, odata cu petrecerea de Revelion 2011, care va avea loc intr-o locatie neconventionala, eveniment care va fi facut public cat de curand.


Popup detector