Kasper Bjorke lanseaza albumul Standing On Top Of Utopia

01 Decembrie 2009 Create It BeatFactor

Kasper Bjorke, producatorul danez, la lansa cel de-al doilea album al carierei sale, Standing On Top Of Utopia, pe 1 februarie anul viitor.

Artistul a facut publice detaliile acestui disc, care va fi primul release la casa de discuri HFN Music, responsabila pentru Harbour Boat Trips mix semnat Trentemoller.

In timp ce HFN Music a debutat recent pe scena muzicii de dans, Bjorke nu este, in niciun caz, un incepator, acesta avand o multime de colaborari in zona house si techno in ultimii 10 ani, in special cu Tomas Barfod.

In ce priveste activitatea solo, Kasper Bjorke tinde catre latura disco-electro-opop, iar dupa discul din 2007 In Gumbo, acesta arunca o multime de instrumente live si sintetizatoare analogice in piesele sale.

Pe acest Stangind on top of Utopia apar o multime de nume interesante, cum ar fi Dennis Young, Caecilie Trier, Kap10Kurt, Dominique Keegan, Jacob Bellens, Tomas Höffding (WhoMadeWho) sau Louise Foo.

Resident Advisor l-a convins sa ofere un mini interviu pe mail, in care artistul vorbeste despre acest disc. Interviul se gaseste pe Resident Advisor.

Tracklist

01. Animals

02. Young Again

03. Dasko Vanitas

04. Efficient Machine

05. Melmax

06. Alcatraz

07. Great Kills

08. Heaven

09. Fido & Friendly Ghost

10. Fasano


Kasper Bjorke - Doesn't Matter (Featuring The Pierces)



Kasper Bjorke - Young Again



Popup detector