Junkyard: 'Nu mi-e foarte dor de concertele Suie Paparude'

27 August 2009 Beat Factor BeatFactor

"Eram satul pana peste cap de concerte obosite la tot felul de evenimente obscure: Festivalul „Carnatilor" sau „Zilele Cepei". Oi fi eu prea artist, dar nu mai voiam sa acceptam toate ofertele pe care le primeam. La un moment dat intrasem intr-o depresie artistica, nu mai voiam sa aud de nimic", povesteste fostul solist al trupei Suie Paparude, Cezar Stanciulescu aka Junkyard in cadrul unui interviu acordat tabloidului Libertatea.


Cezar povesteste in cadrul respectivului interviu despre motivele despartirii de trupa Suie Paparude, subliniind faptul ca au avut totusi si multe momente memorabile, precum concertul pe care l-au sustinut in deschiderea trupei Depeche Mode la Bucuresti, in urma cu trei ani. "Aproape am facut pe noi, nu mai puteam sa vorbim de emotie! Cam cu o ora inainte sa intram pe scena pur si simplu devenisem bezmetici, nu mai vedeam pe unde mergeam. Desi nu am avut timp sa facem probe de sunet si am avut cateva probleme, toti oamenii prezenti ne-au aplaudat. A fost un moment extraordinar."


Anul trecut, Cezar marturiseste ca a castigat aproximativ 30.000 de euro din concerte. Desi de cativa ani "cocheteaza" si cu meseria de DJ, cea mai mare placere a lui este sa cante. Cititi interviul integral cu Junkyard pentru Libertatea aici.


Junkyard a realizat un mix doar cu productii proprii, pentru emisiunea Selectro de la Pro FM Dance a lui Marika. Il puteti (re)asculta mai jos:





Popup detector