Josh Wink este inlocuit cu Daria in La Mania

20 August 2009 Beat Factor BeatFactor

Josh Wink este inlocuit cu Daria in La Mania
TAGS:
daria  Cadenza  la mania  party 

Desi initial Josh Wink era programat sa mixeze sambata aceasta, 22 august, in clubul La Mania din Mamaia, petrecerea o va avea in line up pe Daria, artista de la Cadenza Records ii va lua locul fondatorului Ovum.


De origine elvetiano-persana, Daria este nascuta la Geneva. Cariera sa artistica de succes pe parcursul careia a performat ca solista live intr-o formatie, designer pentru case de productie si creatoare a propriului brand vestimentar, se defineste in momentul in care imbratiseaza meseria de DJ.


Talentul deja dovedit in trecut o ajuta in scurt timp sa mixeze de la egal la egal cu nume ca Luciano, Ricardo Villalobos, Carl Craig, Richie Hawtin, in locatiile si la evenimentele cele mai in voga ale momentului. Chiar si propriile productii, precum ‘Pampero’, dovedesc ca la Daria este vorba intotdeauna de energie, emotie si de exprimare, asigurand atat exaltarea multimii de pe ring cat si emotia ascultatorului. Daria remixeaza, produce si se desfasoara alaturi de cele mai mari nume ale scenei techno-minimal-house.


Popup detector