Joris Voorn explica ce inseamna sa fii DJ

26 Iunie 2009 Beat Factor BeatFactor

Joris Voorn explica ce inseamna sa fii DJ
TAGS:
Joris Voorn  balance  DJ 

De la analog la digital si invers, Joris Voorn le-a facut pe toate. Compilatia sa 'Balance 014' contine circa 100 de piese, mixate cu ajutorul noilor tehnologii digitale. Joris Voorn incearca sa defineasca ce mai inseamna sa fii DJ in 2009, in cadrul unui interviu pentru Beatportal.com.


"Recunosc ca m-am simtit ciudat prima oara cand am urcat pe scena, si dupa atatia ani de pus muzica pe vinil sau CD, nu mai trebuia sa fac beatmatching. Deodata m-am trezit ca am mult mai mult timp. Lucrul ciudat este ca lumea crede ca DJ-ing-ul se reduce doar la beatmatching. Insa sa lasi calculatorul sa se ocupe de asta, iti permite sa te concentrezi mai mult asupra muzicii", spune Joris Voorn.


Joris continua afirmand ca DJ-ing-ul tine de a pune muzica pentru oameni. "Este vorba despre ce muzica pui si cand o pui. Tine de a fi creativ cu muzica pe care o pui, prin propriile cai. Este vorba despre a face lumea sa danseze".


Un lucru este insa cert, in viziunea lui Joris: DJ-ing-ul nu se poate face decat in real time. Interviul integral cu Joris Voorn il puteti citi AICI.



Popup detector