Jonas Tempel: 'Beatport nu intentioneaza sa ucida vinilul'

28 Noiembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Unul dintre fondatorii celui mai mare magazin online de muzica electronica dance din lume, Jonas Tempel, vorbeste intr-un interviu pentru portalul Ibiza Voice despre compania Beatport, brand care a implinit recent cinci ani de activitate in industria muzicii dance.

Din interviul respectiv aflam ca la ora actuala compania Beatport are 100 de angajati, o baza de date cu peste 9000 de case de discuri, doua birouri operationale (unul in Denver, Colorado USA si celalalt in Berlin).

Jonas Tempel, CEO si unul dintre fondatori, este de parere ca Beatport nu isi planuieste in niciun caz sa distruga platforma de vinil. "Nu cred ca vinilul va muri vreodata; asta tine de platforma colectionarului."

"Este foarte greu sa fii grozav. Sa fiu sincer, cred ca asta e ceva ce foarte putini au realizat pana acum. Noi ne luam jobul foarte in serios si vrem sa cream din Beatport o companie mare. Trebuie sa aratam lumii ca muzica electronica este si un business foarte bun", spune Jonas.

Despre premiile Beatport, artistii implicati in mod direct sau nu ina cest proiect (Aquaviva, Richie Hawtin, Bad Boy Bill), Ableton, Final Scratch si competitorii Beatport, puteti afla din cadrul interviului respectiv.


Popup detector