John Digweed in acest weekend in Bucuresti

14 Februarie 2007 Beat Factor BeatFactor

Vinerea aceasta, John Digweed va mixa in clubul Kristal Glam din Bucuresti. Este o ocazie unica de a impartasi cu publicul roman o parte din productiile incluse pe cel de-al doilea volum al compilatiei Transitions. Ce crede Digweed despre acest nou material proaspat lansat?

"Acest al doilea album este similar cu primul, in sensul ca este o indicatie a muzicii grozave care exista acum si pe care o pun si eu. Acest album trebuie judecat dupa propriile merite; a iesit ceva mai 'clubby' decat primul album, insa asa a fost sa fie", marturiseste Digweed intr-un interviu recent pentru 365 Mag. DJ-ul britanic a mai precizat ca i-a luat cam doua luni sa selecteze si sa masterizeze piesele de pe aceasta compilatie.

Pentru cei care inca nu si-au procurat bilet, ar trebui sa se grabeasca, pentru ca la intrare nu vor fi bilete. Incepand de ieri, 6 februarie, pretul unui bilet pentru acest eveniment este de 80 RON. Cei care si-au facut rezervarea, pot ridica biletele pana vinerea aceasta de la incinta clubului Kristal. Rezervarile se fac aici.

Puteti citi un review al compilatiei Transitions vol.2 aici.




Popup detector