Jeremy Underground Paris si Vakula mixeaza de revelion in Bucuresti

12 Decembrie 2011 Beat Factor BeatFactor

Vakula si Jeremy Underground Paris sunt headlinerii petrecerii de revelion din clubul Berlin (din Bucuresti). Line up-ul este completat de catre localii Khidja, Fouchat, Djahz, Giuser si MeeWee.


Pretul unui bilet este de 70 de lei la intrare, insa daca il cumparati in avans, platiti doar 50 de lei. Dupa ora 05.00 dimineata, intrarea va costa 30 de lei (la afterhours).


Mikhaylo Vityk, cunoscut sub numele de Vakula, este un DJ/producator stabilit in Moscova la ora actuala. Single-urile, EP-urile si remixurile sale au fost extrem de bine primite de publicul iubitor de deep house si astfel a fost catalogat ca un producator caruia ii place sa se joace cu subtilitatea. Este inca la inceput de drum, dar criticii il privesc ca pe un viitor mare nume datorita talentului sau si a faptului ca si-a construit deja un stil aparte, lucru care il diferentiaza si avantajeaza fata de ceilalti tineri producatori si DJ.


Vakula Live @ Eclectica Pres. HORISONT, Tartu, Estonia - 03-09-2011 by R_co


Jeremy este un DJ originar din Paris, Franta, fondator al label-ului My Love is Underground, casa de discuri care lanseaza si astazi release-uri strict vinyl. Pasiunea sa pentru muzica nu se reduce la deep house, acesta incluzand in colectia sa de peste 5000 de discuri muzica jazz, funk, soul, disco sau afro pentru ca, asa acum declara chiar el, muzica nu are frontiere atat timp cat este buna. Asemenea dedicatie si un sound unic i-au asigurat fani peste tot din lume si astfel a ajuns sa fie invitat la numeroase petreceri si emisiuni internationale, fiind intr-o puternica ascensiune la ora actuala.


Jeremy 'Underground Paris' - Live in Kiev 07/16/2011 by Underground Paris


Popup detector