Jay Haze, intre crack si jucarii erotice

26 Noiembrie 2009 Create It BeatFactor

Jay Haze a acordat un mini-interviu revistei online xlr8r in care a povestit cele mai stranii intamplari din cariera sa de artist.

O lunga perioada de timp s-a zvonit ca artistul, inaintea unui gig, ar fi cerut doua grame de cocaina si... angel dust si ca atunci cand, evident, nu le-a primit, a avut o reactie demna de o diva de Hollywood. Haze a declarat ca, din pacate, nu a avut niciodata ocazia sa testeze nici cocaina, dar nici angel dust.

Un alt episod interesant este legat tot de un gig, in care Jay a convenit cu promoterii sa primeasca un fee mai mic pentru ca acestia nu vor pune taxa la intrare.


Ajuns la club, Haze a vazut, totusi, ca participantii plateau o taxa de 20 de dolari pentru accesul in club si mai ales ca, desi fusese book-uit pentru un live act, nu exista scena si nici macar mixer.


Cum lucrurile care incep prost, se termina, de regula, tot prost, la sfarsitul evenimentului artistul nu si-a mai incasat banii si astfel a recurs la metode ceva mai neortodoxe de a se "razbuna".


Acesta s-a folosit de cartea de credit a unuia dintre promoteri pentru a cumpara produse destinate jocurilor erotice, precum femei gonflabile dildo-uri negre uriase, bilute anale si multe alte asemenea jucarii, pe care artistul, impreuna cu crew-ul sau, le-a trimis promoterilor la sediu.


Promoterii nu erau altii decat celebra revista Vice.

Pentru interviul complet accesati xlr8r.com.


Popup detector