James Lavelle si King Unique mixeaza la Thirst in Iasi

03 Iunie 2008 Beat Factor BeatFactor

Sambata, 7 Iunie, vine peste noi al treilea eveniment Heineken Music Thirst din 2008, cu invitatii speciali James Lavelle si King Unique dar si impreuna cu cei 3 finalisti ai competitiei Thirst: Adrian Eftimie, OK Corral, Konstantin & The Angel.


Dupa Mamaia si Cluj, cortul ce va gazdui evenimentul Thirst, va ajunge pe 7 Iunie si la Iasi, in parcarea Carrefour Felicia, unde pentru doar 20RON vom putea sa ne bucuram de cea mai buna muzica, si sa ne ajutam DJ-ul favorit sa castige puncte.

La scurt timp dupa ce l-am putut vedea mixand in Kristal, James Lavelle revine in Romania, unul din locurile sale preferate, cu promisiunea ca va avea un DJ set special pregatit pentru publicul care va fi prezent alaturi de el la acest eveniment special.

Asemenea lui Lavelle, si King Unique recidiveaza in mod placut si se intorc in Romania special pentru evenimentul Thirst, unde si-au confirmat prezenta chiar in ultimele momente dinaintea organizarii evenimentului.

In mod clar alaturarea de nume Lavelle King Unique va bucura timpanele cel putin ale tuturor celor ce vor fi prezenti la acest eveniment. Locatia evenimentului este Parcarea Carrefour Felicia (cort).




Popup detector