Ivel Tax lanseaza "Funky Church EP", la All Inn Records

21 Februarie 2011 Beat Factor BeatFactor

Label-ul All Inn se pregateste de lansarea celui de-al treilea volum din editia de vinyl-uri All Inn Black, serie cu un numar limitat de unitati.


EP-ul "Funky Church" contine track-urile "The Church" si "Funky Chat" si a primit critici pozitive din partea unor artisti ca Lee Burridge, Joris Voorn, D'Julz, Jimpster, Josh Wink, Anthony Collins, Deetron, Radioslave, Seth Troxler, Onur Ozer, Raresh, Brother's Vibe, Robert Dietz, Diesel, Valentino Kanzyani, Varoslav, Tania Vulcano, Rocky, Summed & Dot sau UNER.


De asemenea, acest material discografic se bucura de un feedback excelent din partea mai multor posturi radio si publicatii de specialitate din strainatate printre care Ceoltronic Radio, DJ Magazine Spain, Raveline Magazine Germany, CHRY 105.5 FM Canada, Faith Fanzine sau i-DJ Magazine.


Cu o experienta importanta, dobandita la pupitrul clubului Midi, din Cluj, sau in cele mai importante cluburi de profil din tara, Ivel este recunoscut pentru capacitatea sa de a construi o atmosfera extraordinara la orice gig. Emisiunea sa, Green Apple, este cadrul in care Ivel Tax isi prezinta stilul muzical, show in care sunt prezentate si propriile productii.


De altfel, recentul material "Brotherhood", lansat la Terpsichore Records, a beneficiat de un remix din partea legendarului Aaron-Carl.


Popup detector