Interviuri Roger Sanchez si Baggi Begovic la Liberty Parade 2012 (video)

03 August 2012 Beat Factor BeatFactor

Radio 21, Official Summer Radio, a organizat LIBERTY PARADE 2012, eveniment ce a sarbatorit sambata, 28 iulie, inca un an de distractie fara limite. Peste 70.000 de inimi au pulsat frenetic in ritmuri electrizante, pret de 12 ore. Peste 140.000 de maini au ramas ridicate in aer pana la rasaritul soarelui.

Intr-o noapte perfecta, pe scena Liberty Parade au urcat invitatii speciali Baggi Begovic si Roger Sanchez, care au ramas fara cuvinte cand au vazut multimea senzationala de pe Liberty Parade Arena.

Seturile celor doi Dji au ridicat temperatura in arena si i-au facut pe cei prezenti sa vibreze la fiecare beat. Baggi Begovic i-a facut intrarea lui Roger Sanchez, care a electrizat publicul mixand doua dintre cele hiturile sale, "Lost” si "Another Chance”. Nebunia, culorile, dansul si ritmul le-au ramas in suflet invitatilor speciali care au facut declaratii uimitoare la sfarsitul seturilor.

"Multimea de la Liberty Parade este fantastica! Am avut un sentiment extraordinar atunci cand am simtit energia publicului! Multumesc Liberty Parade! Multumesc Romania! Ati fost senzationali!”, a spus Roger Sanchez.

"Este prima oara cand ma aflu in Romania si deja va iubesc tara! De-abia astept sa ma intorc! Multimea de la Liberty Parade m-a lasat fara cuvinte! Este unic ce faceti voi aici.”, a declarat Baggi Begovic.

Roger Sanchez i-a acordat un interviu DJ-ului Radio 21 Shurubel, material care poate fi urmarit mai jos.



Si Baggi Begovic i-a acordat un interviu DJ-ului Radio 21 Bogdan Ciudoiu, material care poate fi urmarit mai jos.



Castigator al mai multor premii Grammy, producatorul, remixerul si DJ-ul Roger Sanchez este unul dintre cele mai cunoscute nume din industria muzicii house. Supranumit "Dj-ul DJ-ilor” si "Producatorul producatorilor”, Sanchez doreste ca muzica sa sa ii elibereze fizic si mental pe cei care o asculta.

Adjin Begovic, cunoscut sub numele de scena Baggi Begovic, este unul dintre cei mai talentati DJi si producatori olandezi. Pasiunea uriasa pentru muzica, productiile geniale, remixurile si colaborarile cu nume mari din industrie il plaseaza in randul celor mai talentati DJi. Baggi este indragostit de muzica house, inspiratia lui venind de la Erick E si Deep Dish.

Pe scena Liberty Parade au urcat alaturi de Roger Sanchez si Baggi Begovic rand pe rand cei mai buni Dji romani - DJ Christian Green, DJ Allen & DJ Cristian Kruger, Radio Killer, Adrian Eftimie, DJ Andi, Vali Barbulescu, DJ Optick, Vika Jigulina si Raoul Russu. Evenimentul LIBERTY PARADE 2012 a fost transmis live pe RADIO 21 si MUSIC CHANNEL.

Dupa 16 ore de seturi de exceptie, intampinate cu sufletele deschise de un public vibrant si energic, intr-o atmosfera incredibila, LIBERTY PARADE a demonstrat ca reprezinta cu adevarat un standard de performanta muzicala in zona electro, ce va fi greu de depasit.


Popup detector