Interviu video cu Audiojack

07 Mai 2009 Saint BeatFactor

Revista clubbing DJ Mag i-a intervievat recent pe cei doi artisti care formeaza proiectul Audiojack. Cei doi producatori vorbesc despre influentele muzicale preferate, despre gear-ul de productie folosit si despre prima productie originala a trupei, ‘Robot’.

Cu o prezenta muzicala si o maturitate peste experienta lor, se poate demonstra ca Audiojack este unul dintre cele mai talentate si deosebite proiecte electronice aparute in ultimii ani. Cu un contract semnat la 20:20 Vision Recordings si cu numeroase remix-uri pentru Renaissance, CR2, Leftroom Limited, Audio Therapy si Lot 49, Audiojack au dovedit o unica abilitate de a crea muzica.

Prima lor creatie originala "Robot" (Leftroom Limited) a dominat set-urile DJ-ilor de pretutindeni, fiind nominalizata 'Best British Single of 2006'. Apoi, EP-ul de debut a fost unul dintre cele mai bine vandute din 2006. Remix-urile pentru piesele Idiots, Erotic Discourse sau Stabbing Sally au fost prezente atat in Beatport?s top 10 cat si in alte clasamente actuale.

Muzica semnata de catre Audiojack (Richard Burkinshaw si James Rial) are influente din diverse stiluri si este foarte greu de catalogat. Poate ca tocmai de aceea, apare in magazine la diverse categorii: house, progressive house, minimal, techno, breaks, electro!!! Dar nu numai productiile le-au adus aprecierile criticii de specialitate ci si abilitatea lor de a lucra ca o echipa la cel mai inalt nivel de professionalism, in performantele lor de DJ.


Popup detector