Interviu cu tour managerul lui Ricardo Villalobos

17 Septembrie 2009 Beat Factor BeatFactor

Unul din personajele din umbra unui artist, si poate cel mai important care face "treaba sa mearga", este tour managerul. Asta atat pentru trupe mari de rock, precum si pentru DJi. Ibiza-Voice a stat de vorba cu Thorsten Malitz aka Malle, tour managerul superstarului Ricardo Villalobos.


Din punctul de vedere al lui Malle, un tour manager prost este cel mai mare ghinion pe care un DJ il poate cunoaste. Tour managerul este cel care are grija de artist pe durata calatoriei / calatoriilor sale, cel care se ingrijeste de hoteluri, zboruri prinse la timp, conexiuni intre zboruri, relatia cu jurnalistii si altele.


In cazul de fata, Malle recunoaste ca atunci cand nu este cu Ricardo, artistului i se intampla lucruri mai putin placute. Este un impatimit al muzicii electronice si in special al rave-urilor; cunoaste notiunea mai bine decat oricine, intrucat organizeaza rave-uri ilegale din cand in cand. Tot el este si cel care il ajuta pe Villalobos la carat bagajele de peste 80 de kg, pline cu discuri, avand un argument pe care il invoca vehement: "i-am spus lui Ricardo ca in ziua in care nu va mai mixa de pe vinyl, imi voi da demisia. Asta inseamna sa fii DJ - sa mixezi de pe discuri. Nu ma intereseaza cat de grele sunt."


Cititi articolul integral aici.


In alte stiri calde despre Villalobos, puteti vedea AICI un preview si o galerie foto a filmului "Villalobos", facut de catre regizorul Romuald Karmaka.


Popup detector