Interviu cu Roger Sanchez

03 Ianuarie 2007 Beat Factor BeatFactor

Spre deosebire de cei care isi doresc sa fie vedete in Romania, artistii din Vest stiu ca este nevoie de foarte multa munca pentru a ajunge la acest statut. Roger Sanchez a inceput sa mixeze inca de la 13 ani, dar a trebuit sa astepte ani buni pana cand valoarea sa a fost recunoscuta pe plan mondial.


La ora actuala Roger Sanchez se poate mandri cu multe realziari. Un record label, Stealth Records, o cariera de DJ plina de gig-uri, aproape in fiecare weekend, un producator de succes cu zeci de piese cunoscute de orice om care a auzit vreodata de muzica dance. Pe langa toate acestea, un show radio si un podcast.

La sfarsitul lunii ianuarie, Roger Sanchez va lansa la casa de discuri Azuli o compilatie sub celebra marca Choice: A Collection of Classics. Istoria "Choice" este relativ lunga. Nume ca John Digweed, Jeff Mills, Danny Howells, Frankie Knuckles, Danny Tenaglia, Derrick L. Carter si alti artisti talentati au produs compilatii pentru Azuli. Ambele CD-uri Choice contin muzica ce l-a facut celebru pe Roger, piese clasice.

Roger Sanchez a fost foarte activ in anul 2006. A lansat muzica la case de discuri precum Egoiste, Tinted Records, Defected, Glitter, Ultra Records si fireste propriul sau label Stealth Records.

Interviu: Cu Roger Sanchez, despre compilatia Choice


Popup detector