Interviu cu Martinez

09 Noiembrie 2006 Beat Factor BeatFactor

Martinez este un Dj si producator de muzica electronica in varsta de 25 ani. Stabilit in Danemarca din 2000, Martin Swanstein s-a nascut in Suedia. Asta l-a impulsionat sa acorde mai mult timp si energie productiei muzicale, asa ca dupa ceva timp a batut palma cu o casa de discuri din Chicago, Giudance.


Primul EP iesit a fost Laidback Grooves EP, o combinatie intre deep house si broken beats, si de atunci a lansat inca trei discuri la acel label. Martinez a facut si cateva remixuri foarte bune pentru duo-ul Physics, la acelasi label. Cele care s-au remarcat in randul publicului au fost Aquarium Jazz dub mix si Dont Deny Me Love.

Martinez are si un label. Out of Orbit Recordings este casa de discuri la care s-au lansat cateva EP-uri demne de mentionat, intre care din partea lui Trentemoller, Nima Gorji, Felix Houzer, Dibaba, Lowtek Soundsystem, Martinez si altii. De asemenea unele productii au aparut si la label-ul Get Physical si Audiomatique, iar acum este pe cale sa lanseze prima compilatie mixata la propriul sau label. Compilatia Restructured Layers a fost caracterizata ca un megamix din catalogul nostru muzical, pentru toti cei care si-au dorit sa asculte muzica noastra intr-un mod mai confortabil, fara sa cumpere vinyluri.

Interviu: Martinez spune lucrurilor pe nume



Popup detector