Interviu Armin van Buuren despre festivalul South West Four

15 Mai 2008 Beat Factor BeatFactor

Festivalul South West Four a devenit un loc special in agenda clubberilor europeni in ultimii ani, care doresc sa petreaca in aer liber alaturi de nume mari ale muzicii electronice. In 2008 acestia vor avea parte de un line-up mult mai interesant fata de anii trecuti care ii va include pe Carl Cox, John Digweed, Sven Vath sau Armin van Buuren.

Arena de baza a evenimentului ii va avea protagonisti pe Carl Cox, Erick Morillo, Fedde Le Grand, Layo & Bushwacka si Danny Tenaglia. Nu sunt multe cluburi in lume care pot avea acest line-up intr-o luna, dar SW4 ii uneste pe toti intr-o singura zi.

In cortul Global Stage se vor afla Green Velvet, Tiefschwarz, Francois K si boss-ul Cocoon-ului Sven Vath care vor aduce un sound mult mai underground. La Gallery Arena, head line-erul va fi nimeni altul decat Armin van Buuren, impreuna cu Eddie Halliwell, Markus Schulz si Sander van Doorn.

In concluzie este luna mai si SW4 deja arata ca unul dintre cele mai bune evenimente ale anului. Armin van Buuren a acordat un interviu pentru portalul iVibes pe care il puteti urmari mai jos.






Popup detector