Informatii utile si regulamentul festivalului Creamfields Romania

25 Iulie 2008 Beat Factor BeatFactor

DJ-ii straini care vor participa la cel mai mare festival electro al anului, Creamfields Romania 2008, care se va desfasura n 2 august pe plaja Adras din Saturn, vor beneficia de elicoptere care le vor fi puse la dispozitie de organizatorii festivalului.

''Deşi este mult mai costisitor, am decis sa asiguram transportul artiştilor de la Bucureşti la Mangalia cu elicoptere şi avioane pentru a le oferi un grad de confort ct mai ridicat dar şi pentru a evita eventuale ntrzieri cauzate de traficul aglomerat din perioada weekend-ului din zona litoralului''. De asemenea participantii la festival vor primi un semn distinctiv care le va permite, intre orele 15.00 si 21.00, intrarea şi ieşirea libera n spatiul n care se desfaşoara festivalul.

''Ne aşteptam ca dupa ora 21.00 numarul celor care vor dori sa intre n spatiul Creamfields sa creasca foarte mult şi pentru a evita crearea unor aglomerari n zona portilor de intrare, dupa aceasta ora, accesul nu va mai fi permis dect n baza unui nou bilet." Festivalul Creamfields se desfaşoara ntr-o singura zi şi dureaza 15 ore. La Creamfields Romania 2008 vor mixa concomitent, pe 3 scene alaturate, 28 de DJ internationali si romani .

David Guetta, Ferry Corsten, Danny Howells, Mauro Picotto, David Morales, Darren Emerson, Marco V, Christopher Lawrence, Markus Schulz, Shlomi Aber, Robbie Rivera, Seb Fontaine, Tall Paul si Brian Cross, sunt cei 14 artisti internationali care completeaza lineup-ul festivalului Creamfields Romania 2008. Pe langa acestia vor mai mixa unii dintre cei mai buni DJ-i romani: Adrian Eftimie, Raoul Russu, Vali Barbulescu, Dan Ene, Emil Lassaria, Dorroo, G.I.C., Almud, Funky, Zero, Proof . De asemenea au confirmat participarea la festival DJ Felipe (Austria), Cory B (Serbia) & Shirfy (Serbia).

Ferry Corsten, unul dintre cei mai importanti DJ care vor participa la festival, va oferi publicului un spectacol special de visuals, acesta fiind insotit la Creamfields Romania 2008 de VJ-ul sau personal. Biletele s-au pus deja n vnzare şi se gasesc online pe www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.ticketpoint.ro, www.blt.ro, www.travelpoint.ro şi n reteaua Eventim magazinele Germanos şi Carrefour Voiaj, Magazinele Diverta şi la casieriile Gradinilor de vara ale Cinema Jupiter şi Farul Mangalia. Biletele pot fi procurate la pretul special de 100 de lei pana la data de 1 august inclusiv, urmand ca in ziua festivalului acestea sa se vanda la pretul de 125.

Creamfields reprezinta varianta n aer liber a evenimentelor de muzica electronica si dance, desfasurate sub marca ''Cream'' (fields of cream), sub culorile careia au loc anual peste 300 de evenimente, ce au strans pana anul trecut peste 6 milioane de participanti din intreaga lume.


Popup detector