Informatii despre House Parade 2009 - harta locatiei si noul site

06 Iulie 2009 Saint BeatFactor

Editia din acest a festivalului House Parade va avea loc in Timisoara, pe data de 1 august. Printre participantii din acest an se regasesc artisti precum Talla 2XLC, Airbase, Mark Norman, Cor Fijneman, Mojado (live), Andy Duguid si multi altii. In acest an participa la House Parade 102 artisti.

Evenimentul va incepe la orele 18.00 cu parada stradala (care va dura pana la orele 21.00), urmand ca de la orele 22.00 pana la 06.00 AM sa aiba loc concertele, simultan pe zece scene, conform organizatorilor.

Concertul va avea loc in padurea de pe drumul national DN 69, la kilometrul 6 (pe partea dreapta), iesirea din Timisoara catre Arad.



House Parade


House Parade

Organizatorii mai anunta ca nu vor fi scoase bilete la vanzare. "Accesul la concert se va face mai mult simbolic, pe baza de obiecte reciclabile, aceasta fiind dorinta noastra, de a sensibiliza populatia in directia “mai bine reciclam”, adica: intri la concert cu 2-3 caiete vechi, cu un mouse defect, cu 1-2 carti rupte, cu o tastatura sparta, cu 4-5 P.E.T.-uri de plastic goale, sau un telefon mobil/fix demodat s.a.

Pentru mai multe informatii viziteaza noul site al festivalului, http://www.houseparade.eu/2009/


Vezi poze de la House Parade 2008 AICI.


Popup detector