Incepe incalzirea pentru B'ESTFEST Summer Camp

29 Mai 2012 Beat Factor BeatFactor

Saptamana aceasta incepe in mod oficial „antrenamentul de incalzire” pentru editia 2012 de B’ESTFEST Summer Camp, cu primul pre-party promis.


Foreign Beggars, alaturi de Amon, Dj Undoo, AFO si Carbon, da startul pregatirilor pentru cel mai tare festival din Romania cu un show energizant, joia aceasta, pe 31 mai, in Club Fabrica.


A mai ramas aproape o luna pana la startul editiei din acest an de Summer Camp, fanii B’ESTFEST fiind invitati sa-si faca incalzirea cu un show electrizant de hip hop experimental, pus in scena de membrii Foreign Beggars. Evenimentul va incepe in jurul orei 22:00 cu un warm-up marca Amon, urmat de AFO si Carbon, care vor pregati terenul pentru Foreign Beggars, show-ul incheindu-se cu un after-party asigurat de DJ Undoo.


Biletele pentru pre-party sunt disponibile in continuare in reteaua magazinelor Diverta, la pretul de 35 lei, acestea putand fi achizitionate la acelasi pret si in seara evenimentului, de la intrarea in Club Fabrica. In plus, cei care si-au achizitionat bilete atat pentru Foreign Beggars, cat si pentru editia din acest an B’ESTFEST Summer Camp, pot beneficia de acces gratuit pentru un prieten, promotia fiind valabila pentru primele 100 de persoane prezente la evenimentul din 31 mai. Prezentat de Ciuc Premium, acesta este primul pre-party B’ESTFEST Summer Camp.


Cel de-al doilea eveniment de „incalzire” pentru editia din acest an a festivalului va fi concertul Slayer ce urmeaza sa se desfasoare pe 4 iunie, la Arenele Romane, fiind dedicat fanilor rock care incepand din acest an se pot bucura la festival de o scena dedicata exclusiv acestui gen muzical. B’ESTFEST Summer Camp 2012 va avea loc in zilele de 6, 7, 8 iulie


Popup detector