Incepe Spirit Of Burgas 2010 intr-o saptamana

04 August 2010 Beat Factor BeatFactor

In mai putin de doua saptamani, mai exact in perioada 13-15 august 2010, in Bulgaria va avea loc o noua editie a festivalului Spirit Of Burgas.


Cine nu a prins editia de anul trecut a festivalului Spirit of Burgas din Bulgaria, are o sansa anul acesta. Spirit of Burgas 2010 va avea loc in perioada 13-15 august, la Central Beach Burgas.


Trupele si artistii confirmati pana acum pentru editia din acest an a festivalului Spirit of Burgas sunt: The Prodigy, Gorrilaz Sound System, Serj Tankian, Andy C and MC GQ, DJ Shadow, Grandmaster Flash, Unkle, Everlast, H.M.S.U. Djs, Solardip si Apollo 440.


Line up-ul complet il puteti vedea mai jos, iar detalii organizatorice puteti gasi pe site-ul oficial al festivalului. Pentru cei care au decis deja sa mearga la Spirit Of Burgas 2010, preturile biletelor sunt, dupa cum urmeaza: - 60 de euro in avans, pentru toate cele 3 zilele, si 25 de euro pe zi. Puteti cumpara bilete in avans de aici. - 70 de euro la intrare, pentru toate cele 3 zilele, si 30 de euro pe zi.



Popup detector