Ilario Alicante mixeaza in premiera in Romania

08 Septembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

DJ-ul si producatorul italian Ilario Alicante va mixa in premiera in Romania, incepand de vineri 12 septembrie. Artistul va fi intr-un mini turneu care cuprinde orasele Bacau, Sibiu si Bucuresti.

Ilario Alicante s-a nascut pe 17 decembrie 1988 in Livorno, incepand de mic sa-si cultive pasiunea pentru muzica, de atunci de cand mama sa il lasa sa asculte orice gen de muzica doreste.

Incepe sa fie invitat in locatii foarte importante din Italia, Germania si Spania, unde, datorita brandurilor Circoloco si Cocoon ajunge sa cunoasca si sa se indragosteasca de muzica house cu ritmuri latino, electronice si minimal techno. De atunci incepe sa produca si sa mixeze acest gen de muzica. Cu toate acestea, in seturile sale se regasesc si alte influente care fac ca fiecare set sa fie diferit. Este inspirat de artisti precum Richie Hawtin, Marco Carola, Ricardo Villalobos, Raresh, Luciano, productiile sale fiind apreciate de cei mai importanti DJ-i internationali.

Piesa Vacaciones en Chile poate fi auzita in cele mai importante cluburi si se pregateste pentru un salt calitativ, care il va duce direct in scena productiei muzicale. Ramaneti la curent cu proiectele lui viitoare care sunt deja mixate de Richie Hawtin, Locodice, Karotte, Marco Carola si alii.

Pe viitor, Ilario planuieste un nou EP pentru Cecille si Thirtyonetwenty si o serie de remix-uri pentru Andre Crom, Chris Carrier si Capsula and Modi. Alicante mai precizeaza ca mai pregateste un EP impreuna cu Emmanuel la o casa de discuri foarte mare.

Ilario Alicante va fi prezent in Romania, dupa cum urmeaza: vineri, 12 septembrie in clubul Zebra din Bacau (impreuna cu Zotist si SeGa DJs), sambata 13 septembrie in clubul Chill Out din Sibiu (impreuna cu Zotist si Jay Bliss) si miercuri, 17 septembrie, in Daimon Concert Lounge (impreuna cu Zotist).




Popup detector