Idei simple pentru un Revelion 2010 unic

16 Decembrie 2009 Create It BeatFactor

Rob da Bank, fondatorul Bestival, Camp Bestival si Sunday Best vine cu o lista de idei care sa va transforme Revelionul intr-o petrecere cu adevarat reusita.

Daca nu vreti sa mergeti intr-un club si sunteti nevoiti sa faceti Revelionul 2010 in casa, atunci cel mai bine ar fi sa cititi cu atentie ideile acestuia si, poate, petrecerea voastra va fi mai tare decat orice alt eveniment din club, si mult mai ieftin.

Tematica:

Alege o tema pentru petrecerea de Revelion. Imbraca-te frumos, aranjeaza-te! O petrecere care are si o tema va fi, cu siguranta, de neuitat. Renunta la ideile banale si fa ceva cu adevarat special. Poate o tema hawaiana? Cu ceva ochelari de soare wacky, camasi de matase colorate si alte accesorii de vara.

Sau, mai bine, fa un festival in propriul apartament. Fiecare camera sa aiba specificul sau. Imagineaza-ti o lume disco in dormitor, o scena de rockangeala in bucatarie, scoate glowtick-urile si fluierele rave din cutia de amintiri clubbing si transforma sufrageria in cel mai tare club rave din lume. Daca ai si un stoboscop si prietene care sa se fardeze excesiv cu albastru, ai dat lovitura.

Muzica:

Daca am zis de festival, e cazul sa ne tinem de asta. Pentru ca nu toti gustam acelasi tip de muzica, fiecare camera trebuie sa fie dedicata altui stil de muzica.

Fa totul democratic: permite-le tuturor sa aiba un cuvant de spus in ce priveste selectia muzicala. 15 minute / om pentru muzica.

Performance-uri:

Fiecare party trebuie sa aiba un mic secret. Fa ceva special, adu un magician, invata un dans special, un soft de karaoke, scrie o poezie, fa-ne mandrii!

Poze / Audio / Video

Nu lasa niciun moment sa scape nefotografiat, nefilmat sau neinregistrat. Poti chiar improviza o cabina foto in care sa se inghesuie toti invitatii pentru pozele de grup. Gaseste un aparat foto vechi, care face poze instant, si fotografiati-va in cele mai ciudate ipostaze. Nu uita sa pui si ceva accesorii funny pe langa, pentru a arata cat mai stupid in poze. Un nas de clovn, ochelari tip fund de borcan, coifuri si orice altceva da o nota de copilarie. A doua zi va fi fantastica senzatia. Ai grija ca totul sa fie natural, nu regizat.

Fa petrecerea memorabila:

Fa-ti invitatii sa se simta parte din organizare, parte din promovare. Fa-i ca, dupa ce seara a trecut, si uitandu-se peste poze, sa spuna: "am fost acolo!".

Sfaturile lui Rob da Bank nu vin pentru ca e el baiat bun si da idei gratuite, si pentru ca s-a implicat intr-un proiect care sustine tinerii organizatori de petreceri si promoteri. Cei care vin cu cele mai faine idei de party pentru o noapte unica pot castiga un premiu de 5000 de lile cu care sa-si puna ideea in practica. Patru astfel de burse sunt puse in joc.


Popup detector