Ia-ti un VST aproape gratis

15 Octombrie 2009 Create It BeatFactor

Ia-ti un VST aproape gratis
TAGS:
vst  dj gear  music software 

Site-ul audioMIDI pune la dispozitie clientilor VST-ul Ultra Analog pentru pretul de doar 15$.

Ultra Analog este un sintetizator analog virtual, ce va permite sa adaugati pieselor voastre exact ceea ce-i lipsea, dar din pacate nu avem voie sa-i spunem pe nume, dar rimeaza cu boi.

Acest VST este obligatoriu pentru toti cei care fac house sau techno si vor sa faca bine. Si cand baietii vin cu o astfel de oferta, e greu sa-i spui nu.

Si daca tot vorbim de oferte speciale, Arturia a implinit de curand 10 ani de activitate, si cu aceasta ocazia a lansat pe piata un pachet de VST-uri ce contine Prophet V & Prophet VS, Moog Modular V, ARP 2600V, CS80V, Jupiter-8V, Minimoog V, Analog Factory, si Brass Live & Brass Riff.

DIn ciclul 2 in 1 doar ca 8 in 1, acest pachet contine toate VST-urile de care ati putea avea nevoie pentru a produce muzica. Nu implicam si partea de mastering, pentru ca acolo e cu totul si cu totul alta poveste.

Cei care vor sa-si achizitioneze acest produs o pot face la pretul de 413 lire. Detalii mai multe gasiti pe siteul DJMag

Cei care vor tips despre VTS-uri gratis, intrati pe pagina de myspace a lui Jesper Dahlback si sigur gasiti ceva jucarele virtuale extrem de interesante.

Spor la compus!


Popup detector