Hyperdub, Ostgut Ton si Wolf + Lamb - cele mai bune labeluri in 2009

14 Decembrie 2009 Beat Factor BeatFactor

Label-ul de dubstep condus de catre Kode 9, Hyperdub, a iesit castigator in topul 20 al celor mai apreciate labeluri ale anului 2009, conform portalului Resident Advisor. Pe locul al doilea se claseaza Ostgut Ton (label ce anul trecut a iesit castigator), iar pe locul al treilea se afla Wolf + Lamb.


Pe locul patru se afla Hotflush Recordings, pe locul cinci Kompakt, iar pe sase se claseaza Underground Quality. Running Back si DFA sunt clasate pe locurile sapte, respectiv opt, iar pe locul noua sta Sandwell District. A zecea pozitie este ocupata de catre Smallville Records.


Urmatoarele zece pozitii sunt ocupate de catre case de discuri intrate de cativa ani in atentia iubitorilor de house / techno. De mentionat Perlon (pe locul 11), Mule Musiq pe 12, 2020 Visions pe locul 14 si Innervisions pe 15.


Batranul Warp se claseaza pe locul 16, pozitia a 17-a urmand a fi ocupata de catre BPitch Control. Si surpriza vine la Cecille Records (pe locul 19), care a reusit sa ia la mustata label-ul lui Omar S, FXHE Records (pe 20).


Popup detector