Hungarian House Mafia aka Hamvai PG & DJ Julian la Delahoya 2012

11 Aprilie 2012 Beat Factor BeatFactor

Hungarian House Mafia aka Hamvai PG & DJ Julian la Delahoya 2012
TAGS:
delahoya 2012 

Cel mai de succes proiect muzical al ultimilor ani din Ungaria este de departe cel alcatuit de doi djs cu multa experienta, Hamvai PG si DJ Julian, intitulat: Hungaria House Mafia.


Anul trecut au avut chiar un turneu in Asia iar in 2012 au avut deja 2 turnee in Statele Unite! Desigur ca in tara vecina cluburile sau evenimentele la care participa sunt pline pana la refuz.


Dar sa-i cunoastem pe scurt pe cei doi componenti ai proiectului: Hamvai PG a mixat in ultimii 20 de ani in toate cluburile mari ale Ungariei, atat ca rezident cat si ca invitat in cluburi si festivaluri.


Dintre evenimentele majore la care a fost invitat pot fi enumerate: Sensation White din Budapesta, Balaton Sound Festival, Sziget Festival, Budapest Parade. Evenimentele mentionate sunt printre cele mai bune si cunoscute ale Europei si gazduiesc artisti din intreaga lume, in special din Europa de Vest ( Germania, Franta i Marea Britanie). A mixat alaturi de cativa dj de prima mana de-a lungul anilor precum: Roger Shanches, Laidback Luke, Steve Angello, Fedde la Grand, Axvell si Funkerman.


A fost invitat in mai multe tari precum SUA (inclusiv la Miami WMC ! ), Spania, Ibiza, Marea Britanie, Elvetia, Germania, Austria, Franta, Slovacia, Romania, Ucraina si Serbia. Ca producator, in ultimii ani a ajuns cu cateva piese numarul unu in topurile din Ungaria. A lucrat pentru cel mai mare radio maghiar al ultimilor 10 ani, in prezent, fiind gazda emisiunii de la Radio 1, „discoShit”, in fiecare marti A fost implicat de asemenea in cateva proiecte televizate, atat ca prezentator cat si ca editor muzical. A aparut in cateva proiecte pe DVD ca DJ sau producator si a castigat discurile de Aur si Platina.



Julian a ajuns unul dintre cei mai cunoscuti dj maghiari, reusind sa-si asigure evenimente in toate cluburile si toate petrecerile mari din tara lui natala. Cariera lui a inceput, ca a oricarui alt dj, punand muzica la petreceri ale scolii si adunand cd-uri si viniluri. In timp, colectia lui a inceput sa creasca tot mai mare si a ajuns sa petreaca zilnic 5-6 ore exersand la platane. Prima lui recompensa a fost o rezidenta la Lost World din Gyogyos, unul dintre cele mai mari cluburi ale vremii. In acest timp a fost observat de Dan Von Schulz, Dj Junior si Dj Newl si, din acel moment, au devenit buni prieteni, ajutandu-se in cariera lor.


A reusit sa-si asigure prima sa emisiune radio la cea mai mare statie de profil din comitatul Heves, dupa ce a debutat cu un set de 2 ore. Apoi Julian a facut Inside Your Mind, prima piesa produsa de un maghiar din afara Budapestei. A fost din nou scos in evidenta cand a fost votat cel mai bun nou artist al anului in revista de profil Freee.


Multumita unui manager de club, in 2001 i-a fost oferita sansa de a pune muzica in Fort Club, Siofokon, un local cu un trecut glorios si unul dintre cele mai faimoase cluburi din zona. Mai tarziu a devenit rezident al clubului Arsenal din Nyiregyhaza, unul dintre cele mai vechi cluburi din tara sa. A doua sa productie a urmat la scurt timp, Get In Space, care a avut un succes remarcabil. A fost de asemenea invitat sa puna muzica in tari precum Romania, Slovacia si in Ucraina. Julian a gazduit si o emisiune radio la Gold FM, cea mai mare statie radio in estul Ungariei, unde au fost invitati, pe langa artisti locali si multi artisti straini, precum Brenda Russel, Paul Mac, etc.


A fost de asemenea rugat sa realizeze mix-cd-ul pentru festivalul Sosto Fiesta, care a avut peste 15000 de participanti in acel an. Julian este singurul dj maghiar care a fost invitat la cea mai mare televiziune de profil din tara, RTL Klub, sa puna muzica la scena lor de la festivalul Budapest Parade. Acolo a avut ocazia sa puna muzica cu cele mai mari nume invitate precum Dj Rush, Monika Kruse, Anthony Rother, Superchombo si altii. Cea de-a patra sa lansare, Above All, a primit sustinerea mai multor artisti faimosi, multumita distributiei excelente. Dupa aceasta, el este invitat la Summer of Love, cel mai mare festival al Slovaciei.


Este, de asemenea, primul dj maghiar care a pus muzica in faimosul club londonez, Colosseum, considera unul dintre cele mai bune cluburi din Marea Britanie. Lansarea Techno Play a fost prezentata pe diferite compilatii, printre care si cd-ul pentru Budapest Parade 2006. Intre timp incepe o noua emisiune la Retro FM. Cea de-a cincia lui productioe, Funky Groove, ajunge renumita in toata Ungaria, fiind pusa la radio si de dj precum Newl, Dejan Milisevic, Veztax, etc. In octombrie 2007 Julian isi lanseaza primul mix cd – Julian Central Tech Night, care a fost vandut in peste 1000 de copii in cluburi si magazine. La sfarsitul aceluiasi ani, cea de-a saptea lui productie este lansata, Beautiful, in colaborare cu unul dintre prietenii sai. La ora actuala, piesa este pusa de multi dj renumiti si a beneficiat si de un clip de categoria A, conform reactiilor nascute, fiind pusa constant la VIVA Tv (Ungaria).


Julian este invitat in mod regulat la toate evenimentele majore ale tarii in cluburi si festivaluri si mai recent a inceput sa-si faca simtita prezenta si in afara granitelor.


Delahoya Dj Contest 2012 este in plina desfasurare. Dupa etapa de preselectie a urmat si este in desfasurare etapa de voting on-line. Din 43 de tineri djs care s-au inscris in concurs, 17 au ajuns la etapa de voting on-line. Puteti vota si voi dj-ii care doriti sa ajunga in finala concursului. Mai multe informatii gasiti aici.


Popup detector