Hot Chip, Gorillaz - descarca noile discuri din shop-ul BestMusic

31 Martie 2010 Create It BeatFactor

In shop-ul bestmusic au intrat cateva super albume 2010. Avem disponibile la download mp3 noile materiale Gorillaz, Hot Chip sau Peter Gabriel!


Hot Chip s-au intors in 2010 cu un titlu fermecator: One Life Stand. Albumul cu numarul patru din cariera londonezilor a fost lansat la inceputul lui februarie si a primit recenzii favorabile din partea unor critici respectabili: Rolling Stone Magazine, Pitchfork Media si Allmusic.com.


Este cel mai coerent disc Hot Chip de pana acum; poate fi descarcat din shop-ul bestmusic in format mp3. One Night Stand costa zece euro, plata se poate face prin SMS sau cu cardul.


Download Hot Chip - One Life Stand


Poti descarca din shop-ul bestmusic si asteptatul album Gorillaz – Plastic Beach este disponibil in fomat mp3; de asemenea fiecare track al materialului poate fi downloadat separat.


Plastic Beach a iesit pe piata in martie 2010 si este, dupa spusele lui Damon Albarn – "unul din cele mai pop discuri din viata mea”. A fost "curatat” de parti instrumentale inutile, pentru ca Damon a dorit un album clar, atat in ceea ce priveste muzica, cat si versurile.


Download Gorillaz - Plastic Beach


Albumul de coveruri Scratch My Back semnat Peter Gabriel include piese ale unor artisti din generatii diferite: Regina Spector, Radiohead, Talking Heads.


Pentru Scratch My Back Peter Gabriel a renuntat la chitare si tobe – piesele cantate pe acest album sunt sustinute de clape, instrumente de suflat si instrumente cu coarde.


Discul poate fi descarcat din shop-ul bestmusic in format mp3 si costa 10 euro, iar plata se poate face prin SMS sau cu cardul.


Download Peter Gabriel - Scratch My Back


Popup detector