Hospitality cu High Contrast si Logistics la Arenele Romane Bucuresti

12 Septembrie 2012 Beat Factor BeatFactor

Dupa o vara nebuna plina de distractie, ne asteapta un eveniment care sa dea uitarii regretele ca ne intoarcem din vacanta: HOSPITALITY ROMANIA 2012 pe 14 septembrie la Arenele Romane, Bucuresti.

De peste o decada Hospitality este cel mai tare eveniment de club din Marea Britanie si mai recent intreaga lume, care reuneste artisti ai label-ului-titan britanic de drum and bass, Hospital Records. Evenimentele Hospitality sunt adevarate experiente, fiind faimoase pentru performance-urile hiper-aclamate ale artistilor si atmosfera exploziva si prietenoasa in acelasi timp. Nu e de mirare ca numarul de partygoeri si fani ai fenomenului e de ordinul miilor, aflandu-se in continua crestere.

Intr-o premiera de mult asteptata, si in acelasi timp neasteptata, ii vom vedea impreuna pe scena de la Arene pe doi dintre artistii chintesentiali ai Hospital, High Contrast si Logistics, carora li se alatura noua aditie a familiei, brazilianul S.P.Y.

Numele High Contrast nu mai are nevoie de nicio introducere. Primul album, True Colors, lansat in 2002, urmat de High Society(2004) l-au propulsat in randul scenei dnb, iar hituri ca “Racing Green”, “Return of Forever” si “Days Go By” raman clasice pentru fanii acestui gen. Dupa albumul Tough Guys Don’t Dance, incarcat cu imnuri dnb ca ”Kiss Kiss Bang Bang”, “If We Ever” l-a facut sinonim cu sintagma de liquid dnb optimist.

In 2012 lanseaza The Agony & The Ecstasy, albumul cu numarul 4, care contine colaborarea sa cu legendele muzicale Tiesto si Underworld. Inafara preocuparilor muzicale, Lincoln Barrett este si un mare pasionat de filme, el semnand regia primelor doua single-uri, “The First Note Is Silent” si “The Agony & The Ecstasy”.

Mai mult, putini stiu ca el este unul dintre cei din spatele muzicii de la paradele Jocurilor Olimpice din Londra, lucrand impreuna cu cei de la Underworld. Mai multe detalii ne dezvaluie chiar Link pe site-ul sau, www.highlycontrasting.com

Doar pentru ca Logistics este fratele mai mic al lui Nu:Tone nu a insemnat ca avea asigurata afilierea la Hospital. Abia dupa ce a trimis “Replay”, a fost acceptat in roster-ul Hospital si a inceput sa lucreze la propriul material. Matt a crescut si cu chitarile celor de la Rage Against The Machine, dar si cu beaturile jazzy si soulful ale lui Roni Size si Dj Die, influente care i-au modelat stilul propriu de dnb. El a facut trecerea de la liquid funk dnb la un tip de dnb mai dansant, care te ridica de pe scaun la petreceri, cu hituri ca “Together”, “Spacejam”, ”The Trip” sau “Release The Pressure” si multe altele. Dupa o perioada in care s-a inchis in studio si a avut numeroase colaborari, in martie 2012 a lansat noul single „We Are One”, urmat de lansarea albumului “Fear Not”, care ne duce prin piese de diferite tempo-uri si stiluri, insa pastreaza la baza sunetul clasic Logistics.

S.P.Y a inceput sa se intereseze de dj-ing pe la 12 ani. Era probabil singurul baiat din orasul natal Sao Paolo care facea asta, in timp ce restul bateau mingea si se visau mari fotbalisti. S-a mutat la Londra unde s-a concentrat pe muzica, iar in numai 5 ani a reusit sa isi faca simtita prezenta in topuri, la petreceri si in gentile unor dji faimosi, atat cu productii proprii cat si prin remixuri la artisti ca Deadmau5, Claude von Stroke, Zinc Ft. Ms Dynamite, Delilah. In prezent lucreaza la albumul sau de debut, unul dintre cele mai asteptate albume dnb ale anului.

Gazda evenimentului va fi chiar MC Wrec, rezidentul Hospitality London. Cu peste 16 ani de experienta la microfon, 8 turnee mondiale la activ si sute de show-uri live, Wrec este unul din cei mai versatili si cautati MC din lume.


Reprezentantii romani care vor avea onoarea de a lua parte la Hospitality sunt Grid si Sundancer.

Grid vine din Sf. Gheorghe si a inceput sa mixeze de pe la 16 ani, incercand sa ajute scena muzicala din orasul natal. Impreuna cu niste prieteni, a pus bazele Tone Troopers, care organizeaza evenimente si se ocupa atat de muzica, cat si de visuals, pentru a propaga miscarea in inima Ardealului. Seturile sale sunt pline de energie, cu piese ritmate si dinamice, in care predomina jump up si jungle combinate cu pasaje de dubstep. De-a lungul activitatii a impartit scena cu artisti ca Sub Focus, Emalkay, Jade, Chris Renegade, Spor, Anima Sound System, Bong-Ra etc.

Initial, Sundancer a inceput sa experimenteze cu trance si techno. Insa dupa un timp si-a dat seama ca il atrage mult mai mult domeniul drum and bass-ului, unde s-a inscris in randul producatorilor de liquid. Melodiile sale sunt optimiste, melodice, cu hook-uri catchy si vocale soulful si condimenteaza inedit seturile, astfel incat fiecare dintre (rarele) sale aparitii pe scena este deosebita si iti ramane in minte.

Dupa ce au fost parteneri de scena si au facut visuals la Hospitality in Belgia, cat sa la fabulosul festival TomorrowLand, Hybrid visuals, Diaan si Vj ALU se vor ocupa de visuals si la editia locala Hospitality. Alaturi de ei il vom avea pe misteriosul hv 18, artist roman proaspat revenit in tara dupa 2 ani de aventuri prin Europa.

Asadar, dupa lungi asteptari, rabdarea ne este rasplatita. Va invitam sa tinem legatura pe pagina noastra de facebook (https://www.facebook.com/arena.dnb.romania), unde gasiti zilnic melodii ale artistilor care ne vor vizita, ultimele noutati despre petreceri si numeroase concursuri cu invitatii.


Popup detector