Hell si Felix continua cearta

02 Octombrie 2009 Create It BeatFactor

International Deejay Gigolo tocmai a emis un comunicat de presa oficial legat de disputa intre DJ Hell si Felix da Housecat.

IDGR a tinut sa multumeasca tuturor pentru suportul oferit, in special in ce priveste single-ul produs de Hell cu P. Doddy, si sa mentioneze ca sunt foarte fericiti de faptul ca feedbackul a fost excelent, mai ales pentru ca muzica a vorbit de la sine.

Labelul puncteaza in patru paragrafe pozitia lor legat de acest incident:

Fact 1: Atat Gigolo, cat si Hell, il sustin pe Felix, si nu doar ca au impartit de nenumarate ori aceeasi scena, dar au si lucrat impreuna, atat pe partea muzicala, cat si in ce priveste treburi distractive.

Fact 2: P.Diddy si Bad Boy au auzit piesa lui Hell, le-a placut, au aprobat-o si au pasat copywright-ul labelului Gigolo pentru a fi lansat pe albumul artistului, atat pentru remix, cat si pentru un re-release pe single.

Fact 3: Gigolo a incercat sa-l contacteze pe Felix legat de aceasta inregistrare, insa nu s-a ajuns la nicio concluzie (nici macar un raspund pe mail din partea lui Felix)

Fact 4: Lui DJ Hell nu i s-a acordat sansa de a se intalni cu Felix la un party recent in Paris unde trebuia sa mixeze amandoi, iar acestea fiind spuse, Gigolo inca se incapataneaza sa-l vada pe cei doi artisti techno stand la un ceai discutand problema.



Pana la urma, poate fi o neintelegere, sau poate fi mai mult. Cert e ca, probabil, vom mai auzi acest subiect.


Popup detector