Havana Night la Mamaia: Grupo Compay Segundo! Maine, si la Bucuresti

20 Iulie 2009 Beat Factor BeatFactor

Havana Night la Mamaia: Grupo Compay Segundo! Maine, si la Bucuresti
TAGS:
altceva  Buena Vista 

Peste 1000 de turisti au dansat sambata noaptea pe plaja clubului La Cucaracha din Mamaia pe ritmurile cubaneze marca Buena Vista Social Club ale Grupo Compay Segundo. Aflati pentru prima oara in Romania, cubanezii au oferit un spectacol complet, un recital exuberant, cu povesti decupate din cartierele Havanei. Evenimentul a fost oferit de El Jimador, tequila numarul 1 in Mexic si organizat de Events. Maine, la Arenele Romane, Capitala se pregateste sa fie de asemenea invadata de muzica Buena Vista.


Ritmuri antrenante, fierbinti, precum arhicunoscutele El Carretero, Mi Calderito, El Beso Discreto, Guantanamera i-au pus pe jar pe turistii amatori de distractie. Fara sa-si tradeze media de varsta de peste 50 de ani, cei noua membri ai Grupo Compay Segundo au incalzit temperatura de la tarmul Marii Negra cu rumba, conga, son, guacaracha. Cei patru solisti vocali, printre care fii celebrului Compay Segundo, Basilio Repilado (64 de ani) si Salvador Repilado (60 de ani), alaturi de Hugo Garzon si Felix Rodriguez, au cantat mai mult de o ora jumate despre spiritul pasional cubanez: sentimentalism retinut, dar parfumat, nostalgie, s.a.m.d.


Biletele pentru concertul din Bucuresti de la Arenele Romane pot fi in continuare achizitionate la pretul unic de 99 prin intermediul site-urilor www.ticketpoint.ro, www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, precum si in reteaua magazinelor Diverta din Bucuresti si din intreaga tara si la punctele de vanzare Eventim din reteaua Germanos. Accesul la concert se poate face incepand cu ora 19.30. Spatiul central al Arenelor Romane va fi amenajat cu scaune.



Popup detector