Haos in lumea DJilor din cauza zapezii

21 Decembrie 2009 Create It BeatFactor

Haos in lumea DJilor din cauza zapezii
TAGS:
inzapezire  haos  Londra 

O multime de zboruri din si catre Londra au fots anulate din cauza ninsorilor abundente, programul multor DJ fiind dat peste cap.

Multi dintre ei au folosit Twitter pentru a tine oamenii la curent online si in timp real cu ce se mai intampla cu zborurile lor, printre ei numarandu-se si Erick Morillo: "Ce poate face cineva cinci ore in Heathrow?" a spus rezidentul Pacha vineri dimineata. "Un pic de zapada in Londra = haous", a mai completat. Il invitam la o tura cu sania prin Bucuresti ca sa nu se mai planga de Londra.

Si starul progressive house Dave Seaman a postat o multime de mesaje pe Twitter legate de aceste evenimente. Daca initial aveau un ton optimist, acestea au capatat o nota cumva disperata, chiar depresiva.

"Sunt in drum spre Gatwick pentru zborul catre Dubai si tocmai am auzit ca o multime de zboruri au fost amanate sau chiar anulate. Urati-mi succes!" a spus Dave.

la 10 dimineata, mood-ul sau s-a intunecat considerabil: "Cu o intorsatura miraculoasa se pare ca zborul meu pleaca cu o intarziere de 3 ore, si nu de pe Gatwick, ci de pe Heathrow. Totusi, am timp sa ajung la timp pentru gig-ul din Dubai."


Dupa cateva ore, mai exact la 2 dupa masa, lucrurile deja nu mai erau atat de sigure: "Tocmai cand eram sigur ca voi ajunge la gigul din aceasta seara, acum iar intampin o amanare a zborului. E posibil sa zbor pana in Dubai degeaba? Posibil".

Si in Romania au fost probleme, mai exact evenimentul de la Arene Romane de vineri seara a fost anulat pentru ca artistul invitat a ratat zborul spre Bucuresti din motive independente de vointa sa. Nici Steffi si Sama Tumo, artistele headline de la petrecerea de la MNAC, Panorama Bar Night, de sambata noaptea, nu au mai reusit sa ajunga la eveniment, din cauze similare.


Popup detector