Halloween party marca Iarmaroc in Bucuresti

26 Octombrie 2009 Beat Factor BeatFactor

Halloween party marca Iarmaroc in Bucuresti
TAGS:
iarmaroc  halloween  party 

Inutil sa ne mai intrebam daca Halloween are treaba cu sarbatorile traditionale romanesti, asta pentru ca pe 31 octombrie se va desfasura in Bucuresti un nou Iarmaroc, unul din cele mai de succes concepte de evenimente muzicale pe anul acesta.


Iarmarocul se va desfasura pe strada Fabrica de Chibrituri 24-26, in zona autogarii Filaret. La fel ca si la prima editie (ce a avut loc in primavara in padurea Paulesti), telespectatorii vor avea parte de muzica live din mai multe arii, dans contemporan, targ-uri vintage si altele.


Vor performa Guilty Lemons, Sensor, Bumbapa, Dj Vasile & Artanu, L'orchestre de Roche, Bogdan, Rusu & Flore, Camil, Logan, Ufe, Zicu, Leizaboy, Mauss, Xandru, Ovidiu Andrei, Emi, Sebo, iar la after party mixeaza cei de la All Wheels Drive House, adica TBF, Narcis, Kosta si Piftek.


In timpul zilei de sambata, de la 12.00 la 16.00, va avea loc targul vintage, urmat de catre dansul contemporan, care se va desfasura pana la orele 18.00. Ulterior, programul pe ziua de sambata arata astfel:


18 - 19 Guilty Lemon; 19 - 21 Sensor; 21 - 22:30 Bumbapa; 22:30 - 24 Vasile & Artanu; 24 - 1 L'orchestre de Roche; 1 - 2 Logan; 2 - 4 Rusu & Flore; 4 - 5 Camil.


Popup detector