Halloween 2010 - Ghidul petrecerilor

25 Octombrie 2010 Beat Factor BeatFactor

Halloween 2010 - Ghidul petrecerilor
TAGS:
halloween  party  petrecere 

Halloween-ul a devenit de cativa ani un motiv de sarbatoare si pentru tinerii romani, desi evenimentul nu ne caracterizeaza in adevaratul sens al cuvantului. Cu toate acestea, promoterii au pregatit o serie de evenimente pentru noaptea de sambata, 31 Octombrie 2010. Iata cam care este oferta de Halloween.


Halloween este o sarbatoare de origine celtica, preluata astazi de multe popoare din lumea occidentala, ea raspandindu-se in secolul al XIX-lea prin intermediul imigranilor irlandezi din Statele Unite ale Americii. Ea este sarbatorita in noaptea de 31 octombrie, dei in unele ari data sarbatorii variaza.


Termenul Halloween a fost atestat pentru prima oara in secolul al XVI-lea i reprezinta o varianta scoiana a denumirii All-Hallows-Even („evening”), adica noaptea dinainte de „All Hallows”. Pana in secolul al XX-lea, ea era scrisa i „Hallowe'en”, eliminand „v”-ul i scurtand cuvantul.


In clubul Space, vor mixa Cosmin TRG, Suciu, Mauss, Posh, Emi, Ovidiu Andrei, iar pe terasa ii gasiti pe cei de la AWD House crew: Kosta, Narcis, Piftek si TBF.


La Malmaison (calea Plevnei 137 A), se intampla Witches vs. Zombies Night, cu Dj Moodswinger (Dis-patch Festival, Belgrad), Lukatoyboy (Dis-patch Festival, Belgrad), Camil si Sillyconductor DJ set.


La Atelierul de productie are loc a treia editie de End of the World, cu Rotopercutor, Dj CAM (FR), Zicu si Ufe, Bully, Tom Wilson, Bogman si OK Corral.


In clubul Silver are loc 'Bal mascat pe'nserat', cu Federico Locchi, Moonsound, Byby, Fady, Deef Tongue, Razaar si Groove Soundsystem.


In Kristal Glam club mixeaza Adrian Eftimie, Optick, Sllash & Doppe, iar in Studio Martin are loc petrecerea de aniversare a patru ani de anyplace.ro, cu Julietta, Pagal, Mihai Amatti, Ali Nasser si Miss I.


Ramaneti cu ochii pe sectiunea Evenimente, in caz ca mai apare ceva important care nu a fost mentionat aici.


Popup detector