Guy Ritchie isi face casa de discuri

12 Ianuarie 2010 Create It BeatFactor

Regizorul filmului Sherlock Holmes, dar si al filmelor deja clasice precum Snatch sau Lock, Stock and Two Smokin Barrels a anuntat ca isi va deschide propria casa de discuri, Punchbowl Recordings, numita dupa pub-ul sau Punchbowl.

Conform spinner, Noua casa de discuri, parte a Universal, are cateva contracte, cum ar fi cel cu trupa care ii asigura muzica in pub, The Punchbowl Band, formata din Willy Barr, Brendan McAuley, Steve Mulhern si Daniel Got, care isi va lansa albumul de debut, Journey, in martie. Acestia au contribuit la realizarea soundtrack-ului pentru filmul Sherlock Holmes.

Intr-o declaratie emisa de Universal, Ritchie a spus ca "Este interesant sa ma aventurez in industria muzicii". "E un loc dur".

Totusi, regizorul este este optimist in ce priveste succesul sau: "Am vazut cum trupa interactioneaza cu oamenii. Au sansa de a fi auziti de un public mai mare si in cel mai sincer mod le urez succes cu albumul de debut!", a spus Guy.

Daca ne gandim bine, toate soundtrack-urile filmelor produse ce acesta au fost mai mult decat grozave, asa ca o astfel de initiativa a sa poate naste productii de-a dreptul fabuloase. Asteptam, cumintei, primele release-uri.


Popup detector