Groove Armada revin in Romania, in Cluj - Napoca

21 Septembrie 2009 Beat Factor BeatFactor

Andy Cato si Tom Findlay, cei doi membri ai duetului britanic Groove Armada, revin in Romania in cadrul evenimentului Student Parade, ce va avea loc in data de 13 noiembrie in Cluj - Napoca. Aceasta este cea de-a treia editie a evenimentului clujean.


Pe langa cei doi membri de la Groove Armada, in cadrul evenimentului vor mai mixa Optick, Pagal, iar in deschidere vor fi prezenti la pupitru Dj Jasc & Carlos, Dj Blanilla si Dj Six.


Cea mai recenta vizita a brtianicilor de la Groove Armada in Romania a avut loc in vara acestui an, in cadrul evenimentului The Mission Dance Weeekend desfasurat la sfarsitul lunii iulie - inceputul lunii august pe litoralul romanesc. Poze de acolo puteti vedea aici.


Groove Armada este unul dintre cele mai apreciate nume ale scenei de clubbing, printre milioanele de fani ai trupei aflandu-se si vedete precum Madonna sau Elton John. Cei doi componenti ai trupei, Andy Cato si Tom Findlay, s-au cunoscut acum opt ani si au descoperit pasiunea comuna pentru jazz, funk, disco si house. Cu un trecut muzical variat Andy stie sa cante la trombon, clape, chitara bas, iar Tom a fost in adolescenta DJ, solist vocal si cantaret la trompeta cei doi au demarat in 1997 proiectul Groove Armada.


Popup detector