Greva va afecta pasagerii si zborurile cu destinatia Ibiza

29 Septembrie 2010 Beat Factor BeatFactor

Greva va afecta pasagerii si zborurile cu destinatia Ibiza
TAGS:
ibiza  greva 

Greva generala din 29 septiembrie miercuri va afecta mai mult 9500 turisti fiind planificati pentru zbor in acea zi din aeroportul Ibiza, unde trebuie sa aterizeze un total de 61 zboruri cu o capacitate de 9.604 persoane transmit din informatiile AENA.


Sunt companii care trebuie sa- si presteze propriilor lor servicii minime, adauga sursele .Deasemeni AENA asigura ca, exista garantizarea serviciile minime contractate intre Minister si sindicate, indeplinind jumatae din zboruri intre insule,cu peninsula si traiectoriile internationale.


Si traiectoriile maritime vor lucra la jumate...unde Transmediterranea va efectua doar doua curse in aceasta zi de greva. Balearia va permite la randul ei schimbarea biletelor din acea zi de greva ,pentru alta zi fara nici un cost aditional intrucat va exista doar o singura cursa dus intors pentru 29 septiembrie.Speram ca aceasta greva va imbunatati un pic viata angajatilor care nu sunt deacord cu reducerea salariilor deoarece ipoteca pentru imobile si cheltuelile familiare sunt mult mai mari decat in anii trecuti iar resursele sunt la limita.


autor - Valentina Mindrescu Aioanei



Popup detector