Green Velvet, sau cum sa fii DJ si pastor

19 Noiembrie 2009 Create It BeatFactor

Printr-un interviu acordat recent site-ului beatport, legenda techno din US, Green Velvet, a oferit fanilor cheia cu care au putut deschide viata sa personala in cele mai profunde aspecte.

Artistul de 41 de ani din Chicago nu a recunoscut doar afinitatea sa pentru Crestinism, dar si efectul pozitiv pe care muzica a avut-o asupra sa si asupra celor din jurul sau.

Jones a marturisit credinta ca muzica vindeca stresul si presunea zilnica si ca cel mai mare hit al sau La La La a fost o mica ironie la adresa drogurilor.

"Imi place sa cred ca ajut oamenii prin muzica pe care o fac", a spus GV.

Avansand la subiecte si mai delicate, Jones a divulgat secrete legate de relatia sa cu religia, explicand modul in care "Cel de Sus" i-a influentat primele productii. "Am fost pierdut mult timp, dar mi-am gasit drumul inapoi. Multe dintre productiile de la vremea aceea au fost facute gandindu-ma la Dumnezeu: Preacher Man, Brighter Days, U Got me Up, si Day By Day. Este placut sa vezi ca un DJ emana mult mai multe lucruri pozitive, in opozitie cu ceea ce este asociat in mod normal cu muzica de club", a spus acesta.

Vezi mai jos videoclipul noului sau single, Everybody Wants, lucrat alaturi de Kid Sister:


Popup detector