Green Velvet a dat foc unui CD player

10 Noiembrie 2009 Create It BeatFactor

Green Velvet, artistul, nu Blue Velvet, filmul lui Lynch, desi multi "fani" confunda cele doua treburi, este recunoscut pentru pasiunea sa excesiva nu doar pentru muzica, ci si pentru sound-uri robotice, mecanice, agresive si putin demente.

Piesele sale au o doza de nebunie crunta, axata pe dans si pe basi "grasi", si in cautarea sa de un bas sa-i spunem evaziv, a pus pe jar ceva echipamente.

Conform propriului sau profil de Twitter, artistul a recunoscut ca intr-un final a gasit basul cautat undeva in Belgia, in clubul Real. Din pacate pentru el, un CDJ-1000s a cam luat foc de la atata bass. Poveste reala, spune el. Si daca nu e poveste reala, cei care sunt familiarizati cu Green Velvet pot accepta intamplarea ca fiind una reala fara sa stea pe ganduri.


Ca sa demonstreze ca intamplarea este reala, a urcat si poza cu respectivul echipament prajit, pe care v-o prezentam si noi.




Cei care nu il stiu pe Green Velvet se vor convinge ascultand cateva piese de mai jos, ca tot e marti, si tot e dimineata si trebuie sa va treziti.

Curiosii pot consulta profilul sau de Twitter pentru a citi declaratia scrisa chiar de el + o multime de alte lucruri interesante.


Asculta Green Velvet - Brain Dead




Popup detector