Gorillaz revin cu un nou album si cu noi... fete

23 Septembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Gorillaz revin cu un nou album si cu noi... fete
TAGS:
Gorillaz 
Gorillaz revin cu un nou album de studio, dar si cu o schimbare de look, au dezvaluit initiatorii proiectului, Damon Albarn si Jamie Hewlett, intr-un interviu acordat cbcnews.

`Lucram la un nou album Gorillaz. Cand ne-am intors din vacanta de vara, am realizat ca acum e momentul sa facem ceea ce ne dorim cu Gorillaz . De fapt, eu compuneam oricum, mai trebuia doar ca Jamie sa fie de acord sa deseneze din nou personajele`, a declarat Damon Albarn.

`M-am plictisit ingrozitor sa tot desenez personajele alea. Dar apoi ne-am gandit sa le prezentam dintr-o alta perspectiva... le voi adapta`, a adaugat si Jamie Hewlett.

El a mai spus ca reprezentantii EMI, casa de discuri ce se ocupa de Gorillaz , au fost foarte incantati la aflarea vestii:

`Sunteti, de fapt, a doua persoana careia ii dezvaluim faptul ca Gorillaz lucreaza la un nou album. Am fost instruiti sa tinem secret. Cand am spus casei de discuri, toti au inceput sa strige `Woohoo!`, iar apoi au spus: `Sa nu ziceti nimanui!`, a declarat Jamie.

BestMusic.ro


Popup detector