Gorillaz au continuare pentru Plastic Beach

29 Aprilie 2010 Create It BeatFactor

Mastermind-ul din spatele Gorillaz, Damon Albarn, a lansat ideea unei posibile continuari a discului recent lansat, Plastic Beach, si nu cu un album, ci chiar cu doua.

"Am inregistrat o multime de muzica pentru acest album, aproape 80 de piese. Asadar, teoretic, ar putea urma partea a doua si a treia a acestui Plastic Beach daca ne simtim motivati sa investim cativa ani in finalizarea acestora", a spus Albarn pentru Spinner.

Alaturi de cele 64 de track-uri care nu au fost incluse pe acest Plastic Beach se gasesc si colaborari cu De La Soul sau Mos Def.

Albarn a sugerat, se asemenea, ca trupa ar putea deveni una de "turneu", mai ales dupa succesul inregistrat cu show-ul live sustinut la festivalul Coachella, care a primit recenzii incredibile.

The Clash au spus ca "Gorillaz au dovedit ca nu sunt doar o trupa de studio atata timp cat au putut sa cante in fata a 80.000 de oameni.

Albuymul Plastic Beach semnat Gorillaz a fost lansat de curand, si daca va e greu sa-l gasiti de cumparat fizic din putinele magazine de muzica din .ro, il puteti achizitiona din shop-ul nostru.

Save music. Buy music.


Popup detector