Google a deschis un muzeu virtual: Art Project

03 Februarie 2011 Beat Factor BeatFactor

Google a deschis un muzeu virtual: Art Project
TAGS:
muzeu  art project 

Google Art Project permite internautilor vizitarea virtuala a celor mai faimoase 17 muzee din lume. Printre acestea se numara Muzeul Metropolitan din New York, National Gallery din Londra sau Muzeul Van Gogh din Amsterdam.

Google a deschis usile proiectului sau, Art Project, care este in esenta o versiune a Street View, care va permite sa rataciti intr-un muzeu, mai degraba decat intr-un oras, informeaza TechWatch."

Art Project permite privitorului sa faca un tur virtual in cele mai faimoase 17 muzee de arta din lume, printre care Muzeul Metropolitan de Arta si Muzeul de Arta Moderna din New York, Tate si Galeria Nationala din Londra, Marea Britanie, Galeria Uffizi din Florenta si Muzeul Van Gogh din Amsterdam.

In total, exista mai mult de 1.000 de piese a aproximativ 400 de artisti, cu o lucrare din fiecare galerie expusa cu ajutorul unei inalte rezolutii de "gigapixeli" a fotografiei-captura, care se mandreste cu o imensa calitate a detaliului. Meniurile va permit sa mergeti la o anumita piesa, daca nu doriti sa cutreierati muzeul virtual.


via ziare.com


Popup detector