Goldfrapp, Soulwax si Martin Solvaig vor fi prezenti la festivalul Parklife

18 Iunie 2008 Beat Factor BeatFactor

Parklife este unul dintre cele mai mari evenimente de muzica dance din Australia si este festivalul care deschide cu adevarat sezonul de vara pe continent. In acest an sunt asteptati sa apara pe scena festivalului artisti precum Goldfrapp, Soulwax, Plump Djs sau Dragonette.

Prima editie a festivalului s-a inregistrat in anul 2000, in Sydney. De atunci a devenit un eveniment care vinde peste 30,000 de bilete in orasul natal, cat si peste 100,000 in orase ca Melbourne, Brisbane, Perth si Adelaide.

Pentru 2008, headline-eri sunt nimeni altii decat Goldfrapp, care au concertat in Romania pe 5 iunie in cadrul evenimentului Becksperience. Cu incredibila voce a solistei Alison Goldfrapp si cu talentul muzical al cunoscutului Will Gregory, trupa se reinventeaza pe zi ce trece si nu degeaba sunt primii in listele multor festivaluri din intreaga lume.

Pe langa Goldfrapp, Parklife ofera si posibilitatea sa-i vedem la lucru pe Soulwax si 2manydjs cu stilul lor electro/indie. Mai sunt asteptati Plump DJs, Yuksek, Diplo, Martin Solveig si multi altii. Boss-ul festivalului Parklife, John Wall a declarat pentru itm ca sunt foarte entuzaismat de line-up-ul acestui an. In fiecare an incercam sa aducem artisti cat mai buni, care fac party-uri explozive. Vrem sa schimbam si sa diversificam muzica dar sa si tinem anumite linii de la care am pornit. Cred ca artistii care vin in acest an la Parklife vor face asta.

Datele si locatia festivalului Parklife:

Adelaide Sambata 27 Septembrie
Melbourne Duminica 28 Septembrie
Perth Luni 29 Septembrie
Brisbane Sambata 4 Octombrie
Sydney Duminica 5 Octombrie

Line-up-ul partial al festivalului Parklife:

Goldfrapp
Soulwax
Peaches
2manydjs
Dizzee Rascal
Martin Solveig
Plump DJs
Diplo
Jesse Rose
Does It Offend You, Yeah?
Blackalicious
XXXchange
Metro Area
Elektrons
Yuksek
Van She
Dragonette
Boy 8-Bit
Familjen
Bag Raiders Live
Ajax
Slyde
Grafton Primary
Van She Tech



Popup detector