'Global'-ul lui Carl Cox, asta seara la Vibe FM

18 Martie 2009 Beat Factor BeatFactor

Trei ani la rand, show lui Carl Cox, "Global", a adunat peste un milion de ascutatori in intreaga lume. "Global" se deruleaza pe parcursul a doua ore, realizate de unul dintre pionierii stilului tehno. Pe Vibe FM, Carl Cox si Global, se asculta in fiecare miercuri, de la ora 23.00.

Prima parte din Global se intituleaza "Global Lowdown" si se vrea a fi o selectie a track-urilor de chart, lansate de diverse label-uri din muzica electronica.
Cea de-a doua parte, "Global Alliance" este sectiunea dedicata unui invitat special, un DJ de top.

In fine, "Carl Cox Studio Mix" este ultima parte din "Global" si prezinta un set inregistrat de Cox in cadrul unor gig-uri live, sau un DJ set produs in studio.

De multe ori considerat cel mai bun DJ din lume, titlu acordat de comunitatea clubber-ilor, dar si de prestigioasele publicatii de specialitate, Carl Cox a fost parte a scolii dance din Marea Britanie, de la inceputul erei disco pana la fenomenul global clubland din noul mileniu.

In 1995, la 3 ani dupa lansarea primului sau smash hit, Cox revine cu primul volum a ceea ce avea sa devina prima compilatie mix in serie: F.A.C.T: Future Alliance of Communications and Tecknology ( e MAMA tuturor compilatiilor mixate). Un an mai tarziu Cox lanseaza primul album de studio At The End Of The Clishe; urmeaza un mix album The Sound Of Ultimate B.A.S.E, urmat, in 1999, de un alt album de artist Phuture 2000.

Set-ul din clubul Crobar (Chicago) este inregistrat si apare Mixed Live, iar in 2002 apare cea de-a doua editie Mixed Live si un mix CD intitulat Global.
Un alt an extrem de solicitant pentru DJ a fost 2004, cand a lansat Pure Intec (un mix CD) si primul volum din seria Back To Mine. Second Sign este lansat in 2006; contine productii noi semnate Carl Cox si o serie de colaborari cu superstarul Norman Cook aka Fatboy Slim si cu pionierul Detroit techno Kevin Saunderson. Ultima s-a lasat cu un back to back ...MEMORABIL!
In momentul de fata este o prezenta permanenta in marile cluburi din lume si are o rezidenta saptamanala in clubul Space Ibiza (Carl Cox & His Friends), iar show-ul sau radio "Global" este downloadat de sute de mii de fani din intreaga lume.


Popup detector