Glastonbury 2011: biletele se pun in vanzare pe 3 octombrie

06 Septembrie 2010 Beat Factor BeatFactor

Cel mai mare festival din Europa – Glastonbury – a anuntat data la care se pun in vanzare biletele pentru editia din 2011.


Astfel, doritorii vor trebui sa fie pregatiti pe 3octombrie 2010, la ora 11 (ora Romaniei), daca doresc sa prinda bilete la Glastonbury.


Anul trecut stocul s-a epuizat in mai putin de 12 ore, in ciuda faptului ca organizatorii nu anuntasera inca line-up-ul festivalului. Cumparatorii de bilete la Glastonbury trebuie sa se inregistreze pe site-ul festivalui pentru a putea sa achizitioneze tichete.


Este o masura impusa de cativa ani de organizatori pentru a impiedica revanzarea biletelor. Editia 2011 a festivalului Glastonbury se desfasoara intre 22 si 26 iunie.


Pretul biletului e mai mare cu zece lire fata de anul trecut. Astfel el costa 195 de lire sterline plus 5 lire taxa de rezervare, insa doritorii isi pot asigura un bilet platind un avans de 50 de lire.


Cei ce sunt siguri ca doresc sa mearga la festival (si nu sunt cetateni britanici) vor trebui sa achite si diferenta pana in ultima saptamana din februarie 2011.


via bestmusic.ro


Popup detector