Get Out Festival revine langa Targu Mures

29 Iunie 2010 Beat Factor BeatFactor

Festivalul Get Out revine in luna august cu cea de-a doua editie. Evenimentul va avea loc intr-o locatie 'de basm', la aproximativ 24 de kilometri de Targu Mures.


Get Out se va desfasura in perioada 5-7 august, iar primul headliner este artistul britanic de drum & bass Big Bud. Alaturi de el, in prima seara de festival (5 august) vor mai mixa Radio Space Pop [Astronaut Kru, High Definition], Kojok [Kojokstan Troopers], Injektah [Fiyah Burn Sound], Djubei [Astronaut Kru], Burner Greene [Astronaut Kru].


In Valea Ileana Cosinzeana, ascuns sub poalele dealurilor adormite, la rascrucea dintre basm si istorie, regasim trecutul si prezentul. Conform basmului popular din regiunea Nirajului, zana Cosanzeana si-a dorit construirea unui drum pana la castelul lui Fat Frumos prin care sa fie uniti, dar nu a reusit sa-l termine prin niciun efort din cauza zanelor geloase pe frumusetea ei. Drumul il regasim si in prezent, fiind folosit din timpurile romane pentru a transporta sarea din Muntii Gurghiului prin valea zanelor in satele muresene.


Campingul Ileana Cosinzeana, situat in aceasta vale fermecata la 24 km de Tg. Mures, va gazdui in perioada 5/6/7 August, Festivalul Get Out !! Avand o suprafata de 5 hectare campingul cuprinde un teren de fotbal, lacuri de pescuit, zona de lounge si de camping dotat cu dusuri si wc-uri.


Ca urmare activitatile in aer liber sunt nelimitate, avand posibilitatea de a incerca calaritul, plimbarea cu trasura, fotbalul, tir cu arcul, cataratul sau baia in raul Niraj situat la 500m de camping. Mancarea si bautura specifice zonei, toate piperate cu cei mai buni DJ autohtoni si desigur reprezentanti internationali ai scenei muzicale, promit un weekend de basm, intr-un peisaj mirific.


Mai multe detalii despre line up-ul integral veti afla in curand.


Popup detector